FŐMENÜ


Széchenyi 2020

HATÁRTALANUL

Hirdetmény

Tisztelt Szülők!

A Bethlen Gábor Református Általános Iskola felvételt hirdet a tehetséggondozó 5. évfolyamára a 2019/2020 tanévre.

Jelentkezési lap letölthető a www.bethleng.hu honlapról.

A jelentkezés határideje: 2019 április 12.

Érdeklődni Virágné Katona Zsuzsanna igazgatónál lehet.

Oklevél

Kattintson a képre a nagyításhoz:

 

Álláshirdetés 2.

Óvodapedagógusi munkakör betöltésére kiírt álláshirdetésünk megtekinthető a linkre kattintva:

ÁLLÁSHIRDETÉS 2.

JUBILEUMI KIADVÁNY

Az intézményi tehetséggondozó program működésének ünnepi évfordulója alkalmából Virágné Katona Zsuzsanna igazgató asszony: A Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda tehetséggondozó programja címmel jubileumi kiadványt jelentetett meg.

A kötet döntően az intézmény jelen pedagógiai – kiemelten tehetséggondozó – munkájáról szól, de valójában három évtized értékei vonulnak fel benne. Az iskola egész pedagógiai tevékenységrendszerére épült tehetséggondozó program elemeit, szerkezetét, folyamatát mutatja be. Méltó emléket állít az elmúlt 30 évben végzett tehetséggondozó osztályok tanulóinak, az elődöknek és mindazoknak a magas színvonalú szakmai munkát végzett és végző szakembereknek, kollégáknak, akik részesei a Bethlen „tehetségfolyamatának” folyamatos megvalósításához.

Különleges eleme, hogy volt tanulók visszaemlékezéseit tartalmazza, bizonyítva azt, hogy az iskolában jól működő, európai elismerésnek örvendő program mellett a keresztyén nevelés erkölcsi – jellem – és lélekformáló szerepe mennyire szimbiózisban vannak

A kiadvány az intézmény igazgatóján keresztül elérhető. 
Érdeklődni a 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen, vagy a 0656-390-286-os telefonszámon lehet.

Óvodai beíratás 2019

Kattintson a képre a részletes információkért:

 

KIADVÁNY

JUBILEUMI

KIADVÁNYUNK,

kattintson!